Powered by Smartsupp

Let op: tussen 1 augustus en 26 augustus vanwege vakantie gesloten

Onze locatie in Hoofddorp zal gedurende deze periode gesloten zijn. Wel zijn we voor storingen en vragen beschikbaar via de telefoon. 

Senioren

DefectePC biedt computeruitleg, hulp en advies voor senioren die niet heel ervaren zijn met computers en ICT. U kunt altijd langskomen bij ons in Hoofddorp, óf maak een afspraak voor bij u thuis en wij komen er aan!

Voor al uw computerhulp

DefectePC is er ook voor senioren en ouderen die niet zijn opgegroeid met computers of laptops. En ook als u de basis onder de knie heeft, kan het voorkomen dat u met vragen of problemen zit. Neem dan gerust contact op met DefectePC.  

Ook voor advies wanneer u een computer of laptop wilt aanschaffen bent u bij ons aan het juiste adres. Of heeft u hulp nodig met de installatie ervan? Wij kunnen ook bij u thuis langskomen zodat u niet eens de deur uit hoeft! Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met ons. 

DefectePC komt ook bij u langs

Is uw computer of laptop defect?

Moet er iets gerepareerd worden en u wilt liever niet uren wachten? Dan verzorgen wij ook een haal en terugbrengservice. Het apparaat, computer of laptop, wordt dan losgekoppeld van eventuele randapparatuur en weer aangesloten bij het terugbrengen. Na controle kunt u dan meteen weer aan de slag. Lekker makkelijk!

Wij constateren de computerreparatie of we gaan eerst onderzoeken waar de storing vandaan komt.
Onderzoekskosten variëren van €25,- tot €55,- (simpel tot uitgebreid onderzoek). Wij komen dan met een voorstel om de reparatie uit te voeren.

Waar kunnen we nog meer mee helpen?

Denk aan het internetbankieren, Marktplaats of het uploaden van foto’s. Het moet allemaal wel veilig verlopen en duidelijk zijn. Wij leggen u stap voor stap uit hoe alles werkt, zodat u het allemaal later zelf kunt doen. 

Mobiele telefoons (smartphones), tablets, computers en laptops vereisen bijna overal accounts om in te loggen. Met meerdere apparaten, en zeker na het overstappen naar een nieuwe, wordt het soms een onbegrijpelijke boel. Wat is nou wat? Samen scheppen we orde in verschillende accounts. En we helpen u ook met het verkrijgen van overzicht in al uw abonnementen. Heeft u ze wel nodig? En kunnen wij namens uw beter apparaat de abonnementen verzorgen?

U moet weleens administratie regelen met uw DigiD. En dat kan soms wat ingewikkeld zijn. DefectePC helpt u op graag. Wij helpen u bij het installeren van de juiste apps op uw apparaat en we leggen uit hoe ze werken. 

Onnodige abonnementen of abonnementen die u niet gebruikt, we zien het maar al te vaak. Inloggen, aanpassen of opzeggen lukt niet? Defecte PC kan hierbij helpen. We kunnen meteen indexeren welke diensten nodig zijn en welke overbodig.

Computer hardware diensten:

Afspraak maken?

Onze locatie in Hoofddorp is van ma t/m vrij tot 15:00 geopend. U kunt altijd een afspraak maken via WhatsApp om uw apparaat te brengen. 

Afspraak maken?

Onze locatie in Hoofddorp is van ma t/m vrij tot 15:00 geopend. U kunt altijd een afspraak maken via WhatsApp om uw apparaat te brengen.

Wilt u liever dat wij langskomen? Ook dat kan gewoon! Maak dan meteen een afspraak met ons!

Of bel ons ons gerust op 085 902 3864.

Openingstijden Hoofddorp

Maandag       :    09:00 – 21:00

Dinsdag         :    09:00 – 21:00

Woensdag     :    09:00 – 21:00

Donderdag    :    09:00 – 21:00

Vrijdag           :    09:00 – 21:00

Zaterdag        :    Gesloten

Zondag          :    Gesloten

Openingstijden Hoofddorp

Maandag       :    09:00 – 15:00

Dinsdag         :    09:00 – 15:00

Woensdag     :    09:00 – 15:00

Donderdag    :    09:00 – 15:00

Vrijdag           :    09:00 – 15:00

Zaterdag        :    Gesloten

Zondag           :    Gesloten

Na sluitingstijd wel gewoon telefonisch bereikbaar!